perjantai 9. helmikuuta 2018

Komuvihreiden yhteistyö kokoomuksen ja demarien kera tuhoaa perinteisen Tampereen viihtyvyyden, elinkeinot ja velkaannuttaa kovin tamperelaisia verotusta kiristäen jatkossakin


Komuvihreiden yhteistyö kokoomuksen ja demarien kera tuhoaa perinteisen Tampereen viihtyvyyden, elinkeinot ja velkaannuttaa kovin tamperelaisia verotusta kiristäen jatkossakin

Kuhisevassa Ideaparkissa kauppa käy, toisin kuin ratikan raunioittamassa Tampereen keskustassa, jonne pääsee vain joukkoliikenteellä eivätkä maksavat asiakkaat ollenkaan. #Ideapark #Lempäälä #ihmisvilinä #Tampere #Hämppi #konkurssi #kaikkimeni #ratikansyytä #Viistokatutakaisin


Kun katselee rasvaperseisiä suomalaisia niin ei kohta erota n-tahoista, joten ei kiitos karkkitarjouksille. Monet Tampereen keskustan vanhukset jäävät ilman palveluita, kun parkkisakko pamahtaa tuulilasiin. Pienillekin palveluksille pitää laittaa 50€ varmuuden vuoksi parkkimaksuvaraumana eli jos on tunnin työ 50€ + siirtymämaksu niin siihen parkkimaksu = 170€ .. tätä on tämä parkkeerauksen hankaloitus. Kotiavussa olevat työläiset saavat kantaa sakot omaan piikkiin, eläköön vihreiden kommareiden hölmölä, vanhukset kiittävät?

Seppo Lehto maakuntavaaliehdokas Tampere
Sydämeltää sivistynein maakuntavaaliehdokas ilman komusaastan syövyttävää vaikutusta


Maakuntavaaliehdokas Seppo Lehto Tampere valkoinen tulevaisuus ja vapaa Suomi erilaisista grynderi-, ay-mafiosoista, kansamme ja kulttuurimme raiskaajista. Olkaamme oman kansan asialla, ylipopulaatioiden tuottaminen on erittäin kallista ja lyhytnäköistä puuhaa mikä on meille suuri turvallisuusriski yhteiskuntarauhaamme vaarantaen mm velkaannuttamalla talouttamme.

------------------------------------------------
Taustaa:

Hallitus päätti neuvottelussaan 5.7.2017 jatkaa sote- ja maakuntauudistusta siten, että uudistus tulee voimaan 1.1.2020 alkaen. Maakuntavaalit järjestetään lokakuussa 2018.
Eduskunnan käsittelyssä oleviin lakiesityksiin tehdään perustuslakivaliokunnan 29.6.2017 lausunnon edellyttämät muutokset. Valinnanvapauslain osalta hallitus antaa uuden hallituksen esityksen alkuvuodesta 2018. Eduskunnan jo käsittelyssä oleviin sote-järjestämis- ja maakuntalakeihin tehdään PeV:n edellyttämät muutokset eduskunnan valiokunnissa ministeriöiden vastinemenettelyllä. Muilta osin sote- ja maakuntauudistuksen lakiesitykset eivät ole auki. Perustusvaliokunnan toiveen mukaisesti maakunta-, sote- ja valinnanvapauslait käsitellään eduskunnassa yhtäaikaisesti.
Perustuslakivaliokunta ei pidä sote-uudistuksen peruspilareita maakunnallisesta järjestämisestä, rahoituksesta tai valinnanvapaudesta peruslähtökohdiltaan ongelmallisina. Ongelmallisiksi ei liioin koettu valinnanvapauden toteuttamisen keinoja, joita ovat sosiaali- ja terveyskeskukset, suunhoidon yksiköt, asiakasseteli ja henkilökohtainen budjetti. Perustuslakivaliokunta esittää niihin kuitenkin useita perusteltuja muutoksia. Valinnanvapauden kokeiluja ja pilottihankkeita viedään eteenpäin.
Uuden valinnanvapauslakiesityksen valmistelu tapahtuu pelkästään virkatyönä liitteenä olevan aikataulujanan mukaisesti. Virkamiehet laativat kokonaisesityksen valinnanvapauslaiksi ja reformiryhmä käsittelee sen yhtenä kokonaisuutena.  
Päätöksenteon varmistamiseksi ja sote-uudistuksen kolmen miljardin euron kustannusten vähentämistavoitteen saavuttamiseksi talouspoliittinen ministerivaliokunta käsittelee valinnanvapauslakiehdotuksen ennen lopullisen hallituksen esityksen antamista.
Hallitusryhmät sitoutuvat noudattamaan edellä mainittua sekä tukemaan näin syntyvää sote- ja maakuntauudistusta siten, että sen täytäntöönpano ja voimaantulo eivät vaarannu miltään osin.

---------------------------------------
https://maakuntavaalit-somessa.blogspot.fi
----------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti